Skola
Publicerat den

Idag är det första skoldagen för denna termin, denna termin som är min första som en nia och som äldst på skolan.
Det känns läskigt, nervöst och spännande!




Shopping
Publicerat den

I förrgår var jag Emma och Sofia nere i stan här i Västervik och handlade. Men jag hittade inget speciellt där. Igår däremot så åkte jag, mamma, maja och Lotta till lager 157 som ligger jättenära campingen, och då hittade jag lite saker. Men bild på det tänkte jag att jag kan lägga upp när jag kommer hem imorgon så det blir bättre bilder och med ljus och allt. Annars så har det nog inte hänt så mkt, eller jag och Maja badade i poolen dom har här och som små barn så åkte vi i vattenrutchkanorna. Haha, men kul va det! Annars får ni väl ha det bra nu i helgen och njuta till tusen av de sista 3 dagarna! :(




Camping
Publicerat den

Idag åkte vi ner till Västervik med husvagnen, och vi ska stanna tills lördag tror jag.
Skönt att komma bort lite nu innan skolan börjar. Tyvärr är det bara 7 dagar kvar av sommarlovet :(
Här för att pigga upp kommer en liten frukostbild!




Shopping
Publicerat den

Nu är jag hemma och faktiskt så hittade jag lite kläder. Och som extra bonus så var det massa sommarrea på vissa saker! :)




Söndag
Publicerat den

Idag är det söndag, och igentligen gillar jag inte söndagar så mycket eftersom det nästan alltid är skola och så dagen Efter. Men idag ska jag in till stan en liten stund med pappa och Tilda och sen får vi gäster i eftermiddag så det finns inget tid att söndagsdeppa!
Får se om jag hittar något i stan, kommer ett senaste inlägg isf! :)
Här kom en liten bild från ankracet som hölls samtidigt som bakluckeloppisen i kanalen.




Hårolja
Publicerat den

Idag blev det mycket inlägg men det är ju bara bra!
Jag har ganska torrt hår eftersom jag färgat och slingat mitt hår ganska mycket och intensivt de senaste månaderna. Så jag använder mig av denna hårolja när jag ska styla håret och blåsa det och liknande. Man tar lite i handen och smetar ut och masserar in i topparna. Funkar superbra för mig, produkten finns att köpa hos hårverkstan i Åtvidaberg :)




Bakluckeloppis
Publicerat den

Idag har jag mamma och Tilda sålt saker på bakluckeloppisen här i Åtvidaberg. Det var ganska roligt och jag själv tjänade in 370:-, jag rensade ut bland mina gammal filmer och sålde dom. Så jag blev jätte glad när jag fick ihop lite pengar!
Igår målade jag mina naglar, jag gjorde Fransk manikyr och blev ganska nöjd faktiskt så här kommer en bild på det! Annars får ni ha en trevlig helg och njuta av de 9 sista sommarlovsdagarna :)




Förlåt
Publicerat den

Nu var det ett rejält tag sen jag senast uppdaterade bloggen. Jag glömde nämligen mitt lösenord, men nu kom jag atomatiskt in! :)
Men nu har iaf nästan hela sommarlovet gått och endast 2 veckor återstår. Trots nyfikenheten och lite utav längtan att få börja sista året i grundskolan så mår jag lite dåligt av att sommarlovet snart är över!
Jaja, nu gäller det bara att njuta den sista tiden och ta vara på solen.
Här kommer lite blandade bilder från saker jag gjort de senaste veckorna! :)