Onsdag
Publicerat den

Idag har det inte hänt så mycket, har haft lite plugg mys med Karolina med fika på hennes studsmatta. Eftersom vi tyvärr har matte prov imorgon. Men nu ska jag iaf sova så hejsvejs :)




Heeejsvejs
Publicerat den

Dåliga uppdateringar jag vet :)
Det har inte hänt speciellt mycket sen senast men på fredag ska jag iaf till Stockholm med mamma och pappa eftersom pappa ska springa Stockholm maraton. Och jag ska faktiskt springa mini maran på söndag så det ska bli kul. Här har vi en liten hurtig bild på mig som sprang igår ;)
Och ngr andra från dagen :)




Konfirmation
Publicerat den

Idag konfirmerades jag och fick massa paket av släkten, så här kommer några bilder från dagen och paketen :)




Klänningar
Publicerat den

Vit- min konfirmation
Blå- kusins konfirmation




Naglar
Publicerat den




Hår hår och ännu mera hår!
Publicerat den

Igår så sprang jag alleklassikern, det gick väl sådär. Och det var inte sju kilometer som våran lärare sagt, det var en mil. Så man blir lite irriterad nu i efterhand!
Men jaja, idag så åkte jag ner och färgade och klippte håret. Vart inte speciellt nöjd, men som mamma sa så blekt ju håret i solen och min lugg kommer även växa, eftersom den vart för kort enligt mig!
Haha, bara massa negativa saker märker jag.. :D
Här kommer en bild från färgningen ;)




Löpning!
Publicerat den

Igår så hade jag fullt upp så hann inte att blogga, vilket berodde på att mamma hämtade mig i skolan vid 14.30 och så åkte vi in till stan och in till tradikvärket så jag fick skriva upp för mitt moped kort. Och så nervös som jag var när jag startade provet och tryckta på rätta har jag nog aldrig varit i mitt liv! Men direkt när jag tryckt så kom det upp GODKÄND!! Alltså så fick jag mitt kort, och jag blev super happy!! :D

Men idag iaf så ska jag springa en liten sväng, eftersom det inte blev någonting i söndags. Men det värsta på hela veckan är att imorgon har vi alleklassiker och ska springa 7 km. Och det kommer antagligen inte gå så himla bra så önska mig lycka till!




Söndag
Publicerat den

Idag så har jag inte gjort ngt speciellt. Städat lite, men dock så kom mamma,pappa och Emma hem från Stockholm idag. De har varit iväg sen i fredags och kollat på båda Bruce Springsteens konserter. Men nu ska jag iväg och springa så heeejsvejs ;)
Nya tröjan jag fick från mamma o pappa. :D




600år
Publicerat den

Kom hem vid ett igår natt kanske, vet inte men jag somna iaf direkt. Innebandyn gick väl bra men det var dåligt med folk så det var ganska segt att stanna tills allt slutade. Menmen, idag så sov jag till typ åtta och åt frukost men gick sen och la mig igen. Nu kom jag hem ifrån torget och alla festligheter det hade och bjuda på eftersom Åtvidaberg firar 600 år idag. Så ett stort grattis till Åtvidaberg :D
Här kommer lite blandade bilder från igår. :)




Victoria secret
Publicerat den

Jaa, idag kom farmor och farfar hem från grancanaria. Och på Arlanda så hade de köpt Victoria secret kit till mig och mina systrar. Såå blev super happy och har typ sniffat upp flaska :D
Men nu så aka jag iaf börja förbereda lite hamburgare, eftersom jag vill hinna äta innan nattinnebandyn. Så vi hörs :)




Fika time!
Publicerat den

Var precis neråt med Karolina, och så fick vi lite oväntat fika besök av Tilda :)




Torsdag
Publicerat den

Idag så är det näst sista dagen på praaon, vilket känns både bra och dåligt. Imorgon så ska vi iaf ha battinnebandy i sporthallen, och det blir säkert bra, trots att vi fortfarande planerar och har en hel del oklarheter i planeringen :D men det brukar alltid fixa sig där.
Nu väntar jag på att Karolina sa messa så vi kan gå och fika lite, så vi hörs.

Här är en typisk insta fika från imorse ;)




Valborg
Publicerat den

Igår var det ju Valborg, som firades med Cajsa, Karolina,Wilma, Louise och Sara. Trevligt men väldigt kallt, eftersom vi var vid bysjön hela kvällen. Wilma och jag dansade massor och skrek när vi kollade på panetoz!!! Såå bra :D
Idag ska jag inte göra något speciellt, bli R nog att se lite på film ;)
Märkte även att jag inte tog några bilder igår så detta är det ända jag har att bjuda på :D