Glass
Publicerat den

Idag gick jag upp vid åtta och duscha och fixa mig, sen började jag jobba vid 10 i bokhandeln. Kändes förstårs ganska segt att jobba när alla kunder kom in i shorts och berättade om det fina vädret. Men nu har jag kommit hem och lagt mig en stund i solen innan kvällsmaten. :)




Slingat håret
Publicerat den

Igår så var jag hos frissan och klippte luggen, jag frågade även vad hon trodde var smartast att göra för att få mitt hår ljusare, och då rekomenderade hon ljusa slingor. Kände mig osäker eftersom det vart så fult förra gången, men vi testade och jag blev väldigt nöjd.

Idag så har jag och några vänner varit i parken på tivolitoch åkt lite karuseller, det gjorde vi även igår natt så nu har man åkt nog för ett tag framöver.




Sommarlov
Publicerat den

Igår var det avslutning och det känns ju hur skönt som hellst. och efter avslutningen fikade vi hos wilma så det var jätte trevligt.
Idag har jag bara chillat och gått en promenad med karro. Imorgon ska jag klippa luggen tror jag, och även jobba så vi hörs!




Tisdag
Publicerat den

Idag har jag varit i skolan, och fick reda på en del betyg. Och ganska nöjd med det mesta än så länge.
Efter skolan har jag inte gjort så mycket, planerat lite klassmys till sommarlovet.
Här kommer en simmig bild ifrån igår, eftersom det var så himla härlig väder.




Levis 527"
Publicerat den

Nu är vi hemma och jag har precis duschat och ätit mat. Loppet idag gick sådär, det var typ 25 grader i skuggan och ett väldigt tungt lopp.
Här är några bilder på mina nya levis från Urban outfiters.




Stockholm!
Publicerat den

Igår sprang pappa maran och det gick superbra, och medans han sprang så hann jag mamma och Tilda shoppa lite. Men sen sprang vi iväg för att se målgången.
Idag så är det min tur att springa och det hoppas jag går jättebra, men har ont i en fot så vi får hoppas det funkar ändå.
Men nu ska vi fortsätta shoppandet, så hejdå! :)
Lite bilder på saker jag handla igår.