Hemma
Publicerat den

Idag har jag shoppat, sista dagen i Stockholm var det så vi åkte in till stan och var på bland annat hollister, mathilde och massa andra fina butiker. Jag köpte en tröja, en jacka och bytte mina mjukisbyxor på hollister idag. Och på mathilde så köpte jag en fin odd molly tröja. 
Emma, köpte ett par urläckra hunter's stövlar, så snygga! :) 
Och som avslut innan vi åkte hem så köpte vi frozen yoghurt, det var supergott och man fick välja bland massa smaskiga pålägg!  







Lidingöloppet
Publicerat den

Vi kom till Stockholm igår vid c.7, när vi parkerat på campingen åkte vi och köpte med oss pizza eftersom vi ville se idol. 
Nu idag så gick vi upp vid halv 7, eftersom första starten var vid 9. Kändes lite segt, plus att det är skitkallt ute så man fryser ihjäl! 
Men nu så har iaf Emma sprungit och jag inväntar pappa som springer 3 mil. 
Ciao





Mot huvudstaden
Publicerat den

Just nu sitter jag i köket och har ätit frukost, jag ska packa väskan och sedan åka ner till bokhandeln och byta av med Emma vid 1 så hon hinner packa hon också. För vi ska nämligen till Stockholm i eftermiddag och stanna tills på söndag, imorgon är nämligen lidingöloppet och det ska min pappa och Emma springa, sen på söndag så ska vi in till stan och bland annat till hollister och byta storlek på mina rosa mjukisar. 







Bebismys
Publicerat den

Haha, jag spamar verkligen med bebisbilder på både snap, insta och nu här! 
Jag var iaf barnvakt idag ngr timmar åt världens sötaste aleah och hennes storebror vincent! Så det var mysigt, nu sitter jag här i soffan och bara njuter av ledigheten! :)





Kallt
Publicerat den

Idag hade vi orientering på idrotten, och det var så jäkla kallt att fingrarna förfrös. Även när jag och Karolina åkte moppe hem så frös jag ihjäl. Därför känner jag att det skulle sitta bra just nu med lite sommar! Tänk er att sola och bada och köpa glass igen!! 
Bilder från *dreamsinspo* kontot på instagram.





Lördagskväll
Publicerat den

Vid 9 tiden så kom Cajsa hit, och så gick vi och mötte upp Karolina för lite spontant lördagsmys! Mycket trevligt måste jag säga, men nu har dom åkt hem och jag ska sova men, Här kommer en liten bild från kvällen :)





Lördagsmorgon
Publicerat den

Nu sitter vi här i Karolinas rum och har precis ätit frukost. 
Jag ska jobba vid halv 10 i bokhandeln och vid 13 ska jag till frissan för att klippa till luggen lite. 
Här kommer lite blandade charmiga bilder från oss :)







Fredagsmys
Publicerat den

Idag är det fredag! Hur skönt är inte det lix, snart ska jag äta och sen ska jag vidare till karro för lite film mys med karro och Wilma. Jag tror även att vi kanske ska färga Wilmas hår, ngn nyans mörkare. 
Så ser iaf mina planer ut för ikväll, ni som läser detta får ha en fortsatt trevlig fredags kväll ni med! 
Ciao





Sjukhuset
Publicerat den

Idag så började jag 8.20 som vanligt, men vid 9 hade jag elevrådsmöte så hade bara lektion 40 min. Sen startade svenskan och då var jag bara 45 min sen drog vi till sjukhuset för ett läkarbesök. Men vi får se om jag hinner till musiken sen, det skulle vara skönt att va med på den lektionen eftersom vi snart har ett ganska stort prov i musik.
Här kommer några tråkiga bilder på väntrummet jag sitter i just nu :)






Deppigt med höst och skola
Publicerat den

Idag är det onsdag, vilket känns ganska så segt. Det är as kallt ute och nätterna är skitkalla. Jag tycker inte om höst! Det suger verkligen, eftersom det inte är vinter men inte heller sommar , det är ju lix ngn sorts mellantid och man fryser och allt är deppigt. 
Haha, vad jag klagar. Det är ju förstårs LITE mysigt med höst då man kan sitta inne med ljus och mys framför tv:n. 

Som ni säkert lagt märke till så har jag en ny header och allt. Jag blev jätte nöjd! Ett stort tack till Louise Rydh som gjort denna header! :D

Igår bakade jag muffins så här kommer en liten bild på dom, och bilden nedanför är en bild från dailypic med Karolina. 






Sunday
Publicerat den

Idag gick jag upp vid 8 och åt frukost, sen låg jag i sängen ett tag och såg en film. Men vid tolv tiden drog vi in till stan och jag hittade lite saker. 
Vid fem tiden så plockade vi upp mamma och pappa vid tågstationen. Dom hade varit i Stockholm och pappa sprang halvmaran. 
Och dom hade handlat lite på hollister till mig och Emma så nu ligger jag här i mina nya as sköna mjukisar. Här kommer några halvbra bilder på dagens inköp! :)








Svar
Publicerat den

Hur lång är du?
Jag tror jag var 172,5 senast jag mätte.

Vad heter din hund?
Min hund heter Molly! :) 

Favorit affär? 
Jag tror att typ hollister och Gina är mina favoriter. 

Favoritklädmärke?
Hollister, lätt! 

Favoritfilm? 
Typ alla kärleksfilmer, haha. 'Tio orsaker att hata dig' ligger ngn stans i toppen iaf!

Favoritlåt?
Ho Hey, med the Lumineers

Bästa skämtet? 
Haha, ingen aning! 

Knöglar eller viker du toapappret?
Haha, viker ju inte direkt fina små svanar men hyfsat eller ngt! :P 

Bästa boken du läst? 
Hungergames 2

Favorit tv program? 
IDOL

Snyggaste killen? 
Harry Style, Nial Horan. Ögongodis

Har du nagellack på naglarna? 
Japp, har det nästan alltid!

Favoritfärg? 
Rosa

Favoritdessert? 
Cheesecake! 

Favorit glasssort? 
Ben & Jerry, baked Alaska 

Vad vill du bli när du blir stor? 
Det undrar jag också, jag tror jag vill arbeta med människor iaf. Inte sitta inne på något kontor hela dagarna.

Vad önskar du mest av allt? 
Att jag själv och alla andra slapp ha diabetes! 

Vad vill du gå för linje? 
Jag vill gå antingen natur, Sam eller ekonomi :) 

Sommar/vinter? 
Sommar sommar och sol! 

Om du vann en miljon vad skulle du göra då? 
Haha, skulle säkert spara skiten :D 










Lördagsmorgon
Publicerat den

Nu ligger jag här i sängen och har redan ätit frukost och väntar på att det ska bli ledigt i badrummet så jag kan duscha.
Jag är as trött, och är typ helt torr och täppt i näsan.
Igår var nämligen jag och Wilma hemma hos karro och såg på film, men då bestämde karro att hon ville färga håret snart. Så då bestämde vi oss för att gå ner till centrum och köpa lite hårfärg, hon köpte en jätte fin och höstig rödbrun färg.
Det vart jätte fint! Men sen så åkte Wilma och jag hem vid 2 tiden och då höll vi båda på att frysa ihjäl då det är skitkallt på nätterna nu.
Idag ska jag iaf jobba i bokhandeln mellan 10.30-13.00 men sen ska jag bara slappa och kanske ta och springa ett varv i spåret :)




Snart helg igen
Publicerat den

Nu sitter jag i soffan och väntar på att en film på sjuan ska börja. Det är torsdag och vart har veckan tagit vägen? Herregud, det var nyss helg. Men jag antar att det är ngt bra att veckorna går snabbt, betyder inte det att man har kul?
Haha, iaf så tänkte jag ha en lite frågestund, eller vad säger man.Ni förstår nog, så ställ gärna lite frågor i kommentarer så blir jag super glad! :D
Fortsatt trevlig torsdagskväll

 




Söndag igen
Publicerat den

Torsdag- så hade vi ploj! Det var roligt och jag och Karolina var mimare :)
Fredag- så hade jag, Wilma och Karolina filmmys hemma hos karro. Det var supermys.
Lördag- så jobbade jag och Emma i Mjölby med ansiktsmålning på barn, eftersom det var barnens dag där! Det var superkul och det var skit många ungar, så vi hann inte ens måla alla innan affären stängde. Men sen så fick vi åka tåg och sen buss hem och då bar jag skit trött så jag somna en stund direkt när jag kom hem.
Söndag- Idag har jag verkligen inte gjort mycket, tog sovmorgon och har bara typ pluggat på so provet vi har tills tisdag. Men det är skönt med såna dagar oxå!:)